Hátborzongató történet az 1870-es évekből
Szörnyű dolog törént 1870-ben egy angliai kisvárosban.

Az ügy körülményei rémisztőek és rettenetesek. William Laslett, a felesége és tizenhárom éves lánya, Jane két szobát bérelt a Princess Street-i ház alagsorában. A férj (William) házaló ügynök volt, lovas szekerével járta a városokat. Sokszor távol maradt otthonától, volt, hogy két hónapig nem látta a családját. Néha elvitte lányát magával, de a felesége többször is elkísérte.

hatborzongato-tortenet-1870.jpgEgy alkalommal a lányuk, Jane maradt otthon egyedül. A szomszédok még látták Jane-t a ház közelében a szülők elutazása után pár nappal, mielőtt végleg nyoma veszett...

Többen keresték őt és a szüleit, kopogtak az ajtón, volt aki próbált benyitni a szobába, de mindkét ajtó zárva volt. Az aggódó szomszédok úgy gondolták a szülők visszajöttek Jane-ért és magukkal vitték, ahogy ez már többször előfordult előtte.

Teltek a hetek és a ház többi lakójának egyre erősödött az érzése, valami nincs rendben. A lépcsőházban napról napra erősebb és kellemetlenebb szagot éreztek, ami lassan minden emeletet és szobát elárasztott.

Egy fiatal asztalos költözött be a felső szobák egyikébe. A bűz miatt már az első nap rávette magát, hogy megkeresse honnan jön az elviselhetetlen szag. Az alagsori szobák ajtajai zárva voltak így egy pillanatra megállt, de biztos volt benne, hogy onnan árad az orrfacsaró bűz. Erőt vett magán és betörte az ajtót. Rettenetesen megdöbbentette a látvány, ami a szeme elé került...

Amikor kinyitotta az ajtót patkányak hada rohant el az apró szoba minden irányába, menedéket keresve. Ekkor látta meg Jane, a tizenhárom éves lány testét, aminek nagy részét a patkányok szétrágták és megették. Az akkori orvosok egybehangzóan nyilatkoztak az eset után. A vizsgálatok eredménye kimutatta, hogy a halál oka szívbetegség volt, ami hirtelen végzett a fiatal lánnyal.

A szülei nem jelentek meg többet a Princess Streeet-i ház alagsorában.

A bejegyzés trackback címe:

https://ijeszto.blog.hu/api/trackback/id/tr2414529940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása